ACUPUNCTUUR HILLEGERSBERG

FIJN DAT U ONS HEEFT GEVONDEN!


Acupunctuur Hillegersberg is een moderne acupunctuur praktijk in Rotterdam. In onze praktijk kunnen we u helpen met de behandeling van een groot aantal klachten.

Acupunctuur Hillegersberg is een moderne acupunctuur praktijk in Rotterdam. In onze praktijk kunnen we u helpen met een groot aantal klachten.

Heeft u last van hooikoorts, migraine of bijvoorbeeld lage rugpijn? Acupunctuur helpt! Door in het menu te klikken op ‘acupunctuur’ komt u bij een lijst klachten die over het algemeen goed met acupunctuur zijn te behandelen. Sommige klachten zijn beter te behandelen door een combinatie van acupunctuur en tuina-massages. Ook voor tuina bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u ook graag kennismaken met onze praktijk? Wilt u weten of acupunctuur ook uw klachten kan verhelpen? Maak gerust een afspraak via email of telefoon. In een eerste sessie leg ik uit hoe acupunctuur u kan helpen, vertel ik hoe ik werk, onderzoek ik uw klachten en stel ik een behandelplan op waarna ik de eerste behandeling uitvoer. Deze website bevat informatie over acupunctuur en informatie over onze praktijk. Heeft u suggesties voor verbeteringen van de site, opmerkingen of vragen over de praktijk? Stuur dan een mail naar Marianne@acupunctuur-hillegersberg.nl of bel op het hiernaast vermelde nummer.

Marianne van der Meer

Eigenaresse Acupunctuur Hillegersberg Rotterdam

Ruim 10 jaren als intensive-care verpleegkundige en opgeteld ruim 20 jaren ervaring in de Westerse geneeskunde helpen Marianne een volledig beeld te krijgen van een cliënt en zijn of haar aandoeningen. 

Na het behalen van haar Havo diploma is Marianne begonnen als verpleegkundige in het Sophia Ziekenhuis in Zwolle. Na het Ruwaard van Putten ziekenhuis in Spijkenisse is Marianne haar opleiding tot Intensive Care- en Hartbewakingsverpleegkundige begonnen in het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Hier heeft ze 10 jaar gewerkt. Deze periode heeft zij alleen anderhalf jaar onderbroken voor het werken in Singapore, waar zij onder ander in het Gleneagles ziekenhuis heeft gewerkt. In Singapore is bij Marianne de eerste interesse voor traditionele Chinese geneeskunde gewekt.

Marianne heeft haar opleiding tot acupuncturiste gevolgd bij Qing Bai, een hogere beroepsopleiding voor acupunctuur, kruidengeneeskunde en massage.

Geìnspireerd door de Traditionele Chinese Geneeskunde combineert Marianne nu haar kennis van het menselijk lichaam met duizenden jaren oude kennis over de behandeling ervan. Door haar kennis van zowel de Westerse- als de traditionele geneeskunde kan zij als geen ander inschatten wanneer zij cliënten kan helpen met TCG. Immers, de Westerse en de traditionele geneeskunde sluiten elkaar niet uit, zij vullen elkaar aan!